Kilpailuta puhelinliittymä - parhaat liittymätarjoukset

Maksuton liittymävertailu

Määrittele itse sopivat hakukriteerit

Solmi uusi liittymäsopimus heti

Voit säästää satoja euroja vuodessa


Aloita liittymävertailu tästä

Puhelinliittymän kilpailutus on helppoa

Syötä hakukriteerit

Valitse tarpeesi liittymän suhteen

Vertaile liittymiä

Vertaile liittymätarjouksia keskenään

Tee parempi sopimus

Voit heti siirtyä solmimaan diilin

Miksi käyttää Hinta1.fi palvelua?

Olemme rehellinen ja asiakkaat lämpimästi huomioon ottava palvelu, joka pyrkii löytämään parhaat tuotteet asiakkailleen täysin ilmaiseksi. Palvelumme käyttäminen on maksutonta ja helppoa. Nopealla silmäilyllä löydät parhaat tuotteet juuri sinulle!

Maksuton, nopea ja luotettava

Helppo ja turvallinen

Puolueeton vertailu

Kilpailuta puhelinliittymä heti ja säästä!

Uuden puhelinliittymän kilpailutus voi tulla ajankohtaiseksi nykyisen liittymän ollessa jo muutaman vuoden vanha. Vaikka liittymän vaihtaminen voi kuulostaa helpolta ja nopealta prosessilta, kannattaa siinä huomioida muutama tärkeä seikka. Tässä tekstissä käymme läpi, miten puhelinliittymä kilpailutetaan, mitä hyötyä sen tekeminen antaa ja voiko sillä säästää selvää rahaa. Jos siis haluat saada edullisemman liittymän paremmilla spekseillä, suosittelemme liittymän kilpailutusta, luethan kuitenkin tälle sivustolle keräämämme vinkit ennen prosessin tekemistä.

Tärkeimpiä asioita liittymän kilpailutuksessa on liittymän sisältämän ominaisuudet sekä sinun tarpeesi, mihin käytät puhelintasi jne. Usein ihmiset valitsevat itselleen väärän liittymän ja maksavat siitä joka kuukausi turhaan. Liittymän sisältämä data voi olla jollekin käyttäjälle arvioitu väärin ylä- tai alakanttiin, puhelut voivat olla joillekin turhia tai netti liian hidas. Useimmat puhelinliittymän ottajat eivät edes välttämättä tiedä mitä he oikeasti tarvitsevat puhelinliittymältä, vaan oitis valitaan suoraan houkutteleva rajaton liittymä.

Miksi kilpailuttaa puhelinliittymä?

Markkinoille tulee jatkuvasti uusia puhelinliittymiä, jotka sisältävät erilaisia ominaisuuksia, tästä syystä itselle tarvittavan liittymän valitseminen voi tuntua hankalalta. Useiden vaihtoehtojen takia puhelinliittymävertailun tekeminen voi tuntua aikaa vievältä. Puhelinliittymien kilpailutussivustot tuovat sinulle antamiesi hakukriteereiden mukaiset vaihtoehdot. Esimerkiksi jos haluat vertailla kaikki rajattomat liittymät, pelkän puheajan sisältävät liittymät tai riittävästi tekstiviestejä sisältävät liittymät. Jos et halua asettaa mitään tiettyä ominaisuutta vaan lähtökohtaisesti tarkoituksenasi on löytää edullisin vaihtoehto, vertaile kaikki sivuston esittämät liittymät ja valitse halvin puhelinliittymä.

Edellä mainittujen hyötyjen lisäksi puhelinliittymän kilpailutuksessa voi säästää selvää rahaa. Operaattoreiden välinen kilpailu on kasvanut vuosien saatossa ja siksi ne pyrkivät tarjoamaan asiakkaalle aina parempaa ja edullisempaa liittymää. Nykypäivänä liittymävertailun tekeminen on helppoa, halutessasi voit suorittaa prosessin joko netissä tai paikan päällä toimipisteessä. Paikan päällä tehdyssä liittymävertailussa henkilökunta voi ehdottaa edullisempaa vaihtoehtoa nykyiseen liittymään verrattuna. Joskus suoraan asiakaspalvelusta kysytyn liittymän tarjouksen yhteydessä voi saada hyviä vinkkejä mikä vaihtoehto olisi itselleen paras.

Kilpailutuksen tekeminen tasaisinväliajoin on järkevää, sillä tarjoukset muuttuvat jatkuvasti ja parhaimmassa tapauksessa oman liittymän hinta voi laskea huomattavasti. Tarjouksien muuttuessa jatkuvasti voi tuntua hankalalta pysyä kartalla mikä liittymä on tällä hetkellä edullisin ja paras. Kilpailutus tekee suurimman osan prosessista puolestasi ja ainoaksi tehtäväksi sinulle jää valita ominaisuuksiltaan paras vaihtoehto. Kilpailutuksen tekeminen netin välityksellä on maksutonta, mutta jos teet sen puhelimitse asiakaspalvelun kautta veloitetaan sinulta paikallisverkkomaksun mukainen hinta.

Kilpailuttamisella voi säästää jopa kymmeniä euroja kuukaudessa

Monet kilpailutuspalveluita käyttäneet kuluttajat ovat säästäneet jopa puolet nykyisestä puhelinlaskustaan, eli sen tuomat säästöt voivat vuositasolla olla jopa useita satoja euroja. Jo kymmenien eurojen säästöt kuukaudessa voivat tuoda helpotusta taloudelliseen tilanteeseen. Jos kyseessä on isompi perhe, jossa jokaisella on samalta operaattorilta otettu liittymä, voi kilpailutuksen merkittävyys kasvaa entisestään.

Useammat vaativat tiettyjä ominaisuuksia liittymältään, näihin voi kuulua esimerkiksi nopea netti, riittävästi dataa, normaalia enemmän puheaikaa tai tekstiviestejä. Puhelinliittymää kilpailuttaessa voit kätevästi valita itsellesi tärkeät ominaisuudet ja saat näkyville kaikki hakukriteerejä vastaavat vaihtoehdot. Tällä ominaisuudella säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse turhaan useiden kymmenien liittymien seasta löytää sinulle oikeita vaihtoehtoja.

Rajattoman liittymän hyvät ja huonot puolet

Kaikki liittymävaihtoehdot sisältävät joitain huonoja ja hyviä puolia, nämä määräytyvät asiakkaan tarpeiden kartoittamisen jälkeen. Yksi suosituimmista liittymistä on ehdottomasti rajaton, joka käytännössä tarjoaa asiakkaalle kaikki ominaisuudet rajattomasti. Seuraavaksi käymme läpi mitä hyviä ja huonoja puolia rajaton liittymä voi sisältää.

Hyvät puolet Huonot puolet

Usein kysytyt kysymykset puhelinliittymän kilpailutuksesta

Säilyykö vanha numeroni liittymän vaihtuessa?

Useiden operaattoreiden kilpailutuksen yhteydessä annetaan mahdollisuus säilyttää alkuperäinen numero, mutta esimerkiksi prepaid-liittymissä vanhan numeron säilyttäminen ei ole mahdollista.

Sitoudunko jo kilpailuttamisen tekemisessä liittymän ottamiseen?

Kilpailutuksen tai liittymävertailun tekeminen on ei-sitovaa, sitoutuminen tapahtuu vasta liittymän ostamisen yhteydessä.

Joudunko itse irtisanomaan aikaisemman liittymän?

Jos operaattorisi vaihtuu, niin nykyinen operaattori irtisanoo vanhan liittymäsi uuden avaamisen yhteydessä. Joten voit huoletta valita edullisemman vaihtoehdon joltain toiselta operaattorilta ilman että joudut asioimaan ja päättämään vanhan sopimuksesi.

Miten usein puhelinliittymä kannattaa päivittää?

Puhelinliittymän päivittämiselle tai kilpailuttamiselle ei ole mitään yhtä ja oikeaa ajankohtaa, mutta tyypillisesti liittymä kannattaa kilpailuttaa tai vaihtaa kerran vuodessa. Kun teet päivityksen vuoden välein, varmistut saadaksesi kilpailukykyisimmät hinnat. Liittymän vaihtaminen voi tulla ajankohtaiseksi esimerkiksi kalliin hinnan takia tai jos liittymä ei enää vastaa tarpeitasi.