Kilpailuta lainat - vastaus heti

Kilpailutamme lainat puolestasi - täytä nopea hakemus ja löydä halvin korko!

Kaikki lainat ovat vakuudettomia, eivätkä ne vaadi takaajia

Vertailumme ei sido sinua mihinkään

Mukana yli 20 pankkia ja rahalaitosta


Aloita lainavertailu tästä

Lainaesimerkki: Kun lainasumma on 20000 €, takaisinmaksuaika 10 vuotta, tilinhoitomaksu 4 €, avausmaksu 0 € ja nimelliskorko 6 %, on lainan todellinen vuosikorko 6.58 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 27120 €, eli 226 €/kk. Lopullinen lainasumma ja todellinen vuosikorko ovat asiakaskohtaisia. Lainasumma voi olla 500–60 000 € ja takaisinmaksuaika 1–15 vuotta. Todellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,95–38 %. Nimelliskorko on korkeintaan 10 % 30.9.2021 asti, tämän jälkeen sopimuksen mukainen.

Lainojen kilpailutus on helppoa

Syötä lainan tiedot

Valitse lainasumma ja takaisinmaksuaika

Vertaile lainatarjouksia

Vertaila saamiasi lainatarjouksia keskenään

Allekirjoita sopimus

Kun sopiva laina löytyy voit allekirjoittaa lainasopimuksen

Miksi käyttää Hinta1.fi palvelua?

Olemme rehellinen ja asiakkaat lämpimästi huomioon ottava palvelu, joka pyrkii löytämään parhaat tuotteet asiakkailleen täysin ilmaiseksi. Palvelumme käyttäminen on maksutonta ja helppoa. Nopealla silmäilyllä löydät parhaat tuotteet juuri sinulle!

Maksuton, nopea ja luotettava

Helppo ja turvallinen

Puolueeton vertailu

Kilpailuta laina - yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta

Lainojen kilpailutusta tulee pitää tärkeänä prosessina osana lainanhakua, se on nopea ja helppo tapa löytää edullisimmat vaihtoehdot. Käytännössä kilpailutussivustot tekevät asiakkaan puolesta yhden osan koko prosessia, he etsivät kuluttajan tietoja vastaavat palvelut, jotka voivat myöntää kyseiselle hakijalle lainaa. Hakijan omaksi tehtäväkseen jää ainoastaan vertaileminen ja edullisen sekä parhaimman vaihtoehdon valitseminen. Lainojen kilpailutuksessa on parhaimmillaan mukana jopa yli 30 eri pankki ja rahoituslaitosta, joten löydät varmasti kriteerejäsi vastaavan lainan.

Sinun tehtäväksesi jää täyttää yksi lainahakemus, joka lähetetään vertailtavaksi useammille lainanmyöntäjille. Yhteistyötä tekevät pankit kilpailevat lainahakemuksestasi ja kilpailuun pääsee mukaan ne, jotka tarjoavat edullisinta lainaa parhain ehdoin. Lainan kilpailuttamisella saat yhdellä hakemuksella useampia tarjouksia, sen avulla säästät rahan lisäksi myös kullanarvoista aikaasi.

Kilpailuta lainat ja valitse paras vaihtoehto

Lainojen kilpailutuksen avulla sinulle yleensä tarjotaan edullisinta lainaa, kun mukana on useampia rahoitusalan toimijoita. Kilpailutuksen tekeminen on maksutonta ja ei-sitovaa, vasta kun päätät hyväksyä jonkin sinulle esitetyistä vaihtoehdoista ja allekirjoittaa lainasopimuksen olet sitoutunut lainan ottamiseen. Jos jätät kilpailuttamisen tekemättä, joudut itse manuaalisesti lähettämään jokaiselle lainanmyöntäjälle oman hakemuksen, etkä välttämättä saa tällä tavalla parhaimpia vaihtoehtoja esitettäväksi.

Pankkien ja rahoituslaitoksien esittämät tarjoukset on tehty sinun antamiesi tietojen pohjalta, esimerkiksi korkotasoon voi vaikuttaa tulot ja menot. Kun hyödynnät kilpailuttamista, muista kiinnittää laina-ajan sijaan huomiosi lainan todelliseen vuosikorkoon, se sisältää kaikki lainasta aiheutuvat kustannukset. Kun tarkastelet lainan todellista vuosikorkoa, saat selville mitä laina tulee kokonaisuudessaan maksamaan.

Usein lainasivustoilla esitetyt nimelliskorot ja muut kustannukset ovat vain suuntaa antavia, tarkemmat tiedot omasta korkotasostasi saat täyttämällä maksuttoman hakemuksen. Lainojen kilpailuttaminen ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista, täytät nopean hakemuksen ja saat ensimmäiset tarjoukset vertailtavaksi muutamissa minuuteissa. Kaikki saamasi lainatarjoukset tulevat sellaisilta pankeilta, jotka pystyvät tarjoamaan sinulle lainaa.

Kilpailutuspalvelu soveltuu myös yhdistelylainaan

Kilpailutuspalvelut soveltuvat monenlaisiin lainoihin, voit esimerkiksi hyödyntää sitä tilanteessa, jossa sinulla on useita avoimia kulutusluottoja. Yhdistelylainalla pystyt säästämään jopa satoja euroja, kun maksettavana on enää yhden lainan kulut. Kilpailuta kaikki kulutusluotot, pikalainat tai muut luotot ja alenna kalliita maksuja. Tämän lisäksi usein yhdistelylainassa on usein lyhyempi takaisinmaksuaika mitä avoinna olevissasi kulutusluotoissa. Lyhyempi laina-aika takaa sen, ettei lainakustannuksesi pääse nousemaan ongelmalliseksi.

Yhdistelylainan takaisinmaksuaikataulu kannattaa suunnitella omaan taloudelliseen tilanteeseen sopivaksi, jotta pystyt vielä sen jälkeen suoriutumaan muista kuukausittaisista pakollisista kuluista. Lainalle ei kannata koskaan valita pisintä mahdollista takaisinmaksuaikaa, sillä se nostaa lainan lopulliset kustannukset suhteellisen korkeaksi. Jos sinulla on useampia avoimia lainoja, on suositeltavaa pyrkiä maksamaan ensin pois korkeakorkoisimmat lainat. Mutta pääasiassa kannattaa harkita lainojen yhdistämistä, sen avulla pysyt kärryillä lainan takaisinmaksamisesta, kun muistettavana on vain yksi maksupäivä. Parhaimmassa tapauksessa yhdistelylaina voi pelastaa taloudellisen tilanteesi ja laittaa sen tasapainoon.

Kilpailuta laina ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon asti

Lainojen kilpailuttamisen tärkeys on kasvanut entisestään, kun markkinoille tupsahtaa tasaisin väliajoin uusia lainantarjoajia. Kilpailuttaminen ei vie kuin muutaman minuutin ja sen avulla voit tehdä säästöjä. Lainojen kilpailuttamisen voit tehdä ilman vakuuksia, sillä suurin osa nettilainoista on vakuudettomia.

Kilpailutukseen et myöskään tarvitse henkilötakaajia, sillä esitetyt lainatarjoukset on määritelty sinulle lainanantokykysi perusteella.

Lainasumma ja takaisinmaksuaikataulu määräytyy valitsemasi lainapalvelun mukaan, joten se on vaihteleva. Tyypillisesti voit kuitenkin hakea lainaa 100 eurosta 60 000 euroon asti jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Syyskuuhun 2021 lainojen nimelliskorko voi olla maksimissaan 10 % koronapandemian tuoman korkokaton myötä, joten tätä tarjousta kannattaa hyödyntää varsinkin kilpailutuksessa. Korkokaton jatkuminen on epäselvää, joten lain rauetessa korko voi palautua alkuperäiseksi lainasopimuksen mukaisesti.

Kuka voi kilpailuttaa lainat?

Lainojen kilpailuttaminen vaatii hakijoiltaan joitain ehtoja, jotka tulee täyttää, seuraavaksi listaamme ne tähän yksinkertaisella tavalla.

Edellä mainitut ehdot ovat yleiset, joillain lainapalveluilla voi olla vielä tiukemmat kriteerit lainanhakijalle. Esimerkiksi ikä voi olla korkeampi tai jotkut vaativat suurempia kuukausituloja, jotta lainan myöntäminen ei olisi liian riskistä.