Tietoa meistä - Hinta1.fi

Meillä on aito halu auttaa ihmisiä kilpailuttaman parhaat palvelut ja tuotteet.

Miksi käyttää Hinta1.fi palvelua?

Olemme rehellinen ja asiakkaat lämpimästi huomioon ottava palvelu, joka pyrkii löytämään parhaat tuotteet asiakkailleen täysin ilmaiseksi. Palvelumme käyttäminen on maksutonta ja helppoa. Nopealla silmäilyllä löydät parhaat tuotteet juuri sinulle!

Maksuton, nopea ja luotettava

Helppo ja turvallinen

Puolueeton vertailu

Hinta1 - kilpailuta puhelinliittymät, lainat ja sähköt

Hinta1.fi on maksuton palvelu, joka auttaa kilpailuttamaan perinteiset taloustuotteet. Kilpailuttamisen avulla voit selvittää halvimman sähkö-, laina- tai liittymäsopimuksen ja säästää merkittävästi talouden vuosittaisissa kustannuksissa. Voit käyttää ylimääräisen rahan esimerkiksi perheen lomamatkaan.

Yhteistyösopimuksemme takaavat, että näkemäsi tarjoushinnat ovat edullisemmat tai samat kuin suoraan myyjältä tilattuna vaikka ansaitsemme pienen palkkion. Palvelun käyttämisestä ei aiheudu kuluja.

Sivuiltamme löytyvät palvelut

Tällä hetkellä sivuiltamme löytyy erilaisia oppaita ja työkaluja. Näiden lisäksi kuluttajat voivat kilpailuttaa palveluita ilmaiseksi.

Tarjoamamme palvelut ovat:

Tulemme myöhemmin laajentamaan myös yksittäisten tuotteiden vertailemiseen. Toistaiseksi kuitenkin nämä palvelut ovat saatavilla.